Лидерите на ГЕРБ и ДПС Бойко Борисов и Делян Пеевски напуснаха пленарната зала по

...
Лидерите на ГЕРБ и ДПС Бойко Борисов и Делян Пеевски напуснаха пленарната зала по
Коментари Харесай

Борисов и Пеевски напуснаха дебата за избор на кабинет

Лидерите на ГЕРБ и ДПС Бойко Борисов и Делян Пеевски напуснаха пленарната зала по време на дебата за избор на държавно управление.

Първи от залата излезе Борисов, който чу едвам десетина минути от дебата. По време на изявлението на акад. Николай Денков, в което той упрекна някогашните си сътрудници за свалянето на общия им кабинет, както и за това, че оферират министри от времето на митингите през 2013, 2020 и 2021 година, Борисов стана и излезе. Преди медиите единствено сподели, че не може да слуша неистини.

Десетина минути по-късно от залата излезе и Пеевски и се насочи към коридорите на Народното събрание, само че без да каже нищо.

Процедурата с показване на на кандидат-премиера, състава и структурата на кабинета стартира в 13,00 часа, а дебатите още текат, написа " 24 часа ".

Преди да изоставен в залата бяха 238 души, стана ясно при последното им гласоподаване малко след 13,00 часа. Отсъстват един от ГЕРБ и един от самостоятелните депутати Аксел Руфад, Рамадан Аталай и Калоян Методиев. Сутринта пък се записаха 219 народни представители.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР